Kaipaatko lisää virtaa arkeesi?

Lataa Pikarentoutus-äänite ilmaiseksi!

 

Rentoutuminen on meille jokaiselle luonnollinen tapa, mutta toisinaan arjen kiire estää meitä rentoutumasta. Kuitenkin jo lyhyessä ajassa on mahdollista rentoutua ja kerätä itselleen lisää voimaa.

Tämän 7 minuutin rentoutusäänitteen aikana rentoutat koko kehosi ja saat lisää virtaa. Tanssija ja koreografi Minna Tervamäki ohjaa rentoutumisen askel askeleelta, sinun tarvitsee vain ottaa mukava asento ja kuunnella Minnan rauhallista ääntä!

 

 

Rentoutumisen hyödyt:

  • Rentoutuessasi kehosi ja mielesi palautuu ja uudistuu.
  • Luovuutesi lisääntyy.
  • Kehollasi ja mielelläsi on kyky kohdata arkipäivän haasteet paremmin.

 

Rentoutusäänitteen ohjaaja Minna Tervamäki

 

Minna Tervamäki on tanssija-koreografi, jolla on taustallaan loistokas ura Suomen Kansallisbaletin tähtitanssijana. Nykyisin Tervamäen toiminta painottuu poikkitaiteelliseen yhteistyöhön koreografina.

Tervamäki debytoi koreografina vuonna 2005 ensi-iltansa saaneella teoksella Something Else? Sittemmin hän on luonut reilut parikymmentä teosta.

Minna Tervamäki esiintyi yli 25-vuotisen tanssijakiinnityksen aikana Kansallisbaletissa lähes kaikkien arvostetuimpien klassisten balettien päärooleissa.

Taiteellisen työn rinnalla Minna Tervamäki toimii luennoitsijana yrityksissä, yhteisöissä ja seminaareissa. Inspiroivissa luennoissaan hän käsittelee ajattelutaitoja ja tuo esiin muutosten rakentavaa kohtaamista. Oman kokemuksensa ja intohimonsa pohjalta Tervamäki ohjaa ihmisiä myös rentoutumaan ja avaamaan kehoaan enemmän.